RedFox Master on Suomen kattavin online-kielipalvelu. Master sisältää Suomen suurimman sanakirjan, jossa on yli 24,1 miljoonaa hakusanaa, 41 kieltä ja 23 miljoonan lauseparin käännösmuistin. Sanakirjojen lisäksi Master tarjoaa huippulaadukkaan tekstikäännös-palvelun, tarkat kielentarkistimet, kieltenopetus-palvelun sekä kielioppi aineistot.

RedFox Master sisältää seuraavat palvelut ja aineistot:

 

     SANAKIRJA

Perussanakirjat

Suursanakirjat

Erikoisalojen sanakirjat

Yksikieliset sanakirjat

Laajemmat sanakirja sisällöt

 

     KIELIOPPI

Säännöt, käytännöt, esimerkit

 

    KIELTENOPETUS

Opetusvideot

Opetusvideot yrityksille

Matkasanakirjat- ja fraasit

 

     SUOMI

Suomen kielen sanakirja

 

     KÄÄNNÖKSET

Tekstin käännökset

 

     KIELENTARKISTUS

Kielentarkistin

 


 

    SANAKIRJA

 

Perussanakirjat

Perussanakirjat sisältävät yhteensä yli 14,2 miljoona hakusanaa ja 41 kieltä.

Kielivalikoimaan kuuluvat kielet: afrikaans, arabia, bulgaria, englanti, espanja, hebrea, hindi, hollanti, indonesia, islanti, italia, japani, kiina, korea, kreikka, kroatia, latvia, liettua, malaiji, min-kiina, norja, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, thai, turkki, tšekki, ukraina, unkari, urdu, venäjä ja viro. 

Kaikkien kielten välillä voi tehdä hakuja. Sanan haku on yksinkertaista, kirjoita tai liitä haettava sana, valitse kielipari ja valitse HAE tai paina ENTER. Hakutulos sisältää käännösvastineet, käyttöesimerkit sekä synonyymit.

 

Suursanakirjat

Suursanakirjat ja erikoisalojen sanakirjat sisältävät perussanakirjaan lisättynä yhteensä yli 9,9 miljoona hakusanaa ja 41 kieltä. Eli yhteensä RedFox Master sanakirja sisältää 24,1 miljoonaa hakusanaa.

Kielivalikoimaan kuuluvat kielet: afrikaans, arabia, bulgaria, englanti, espanja, hebrea, hindi, hollanti, indonesia, islanti, italia, japani, kiina, korea, kreikka, kroatia, latvia, liettua, malaiji, min-kiina, norja, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, thai, turkki, tšekki, ukraina, unkari, urdu, venäjä ja viro.

Kaikkien kielten välillä voi tehdä hakuja. Sanan haku on yksinkertaista, kirjoita tai liitä haettava sana, valitse kielipari ja valitse HAE tai paina ENTER. Hakutulos sisältää käännösvastineet, käyttöesimerkit sekä synonyymit. Myös hakutuloksen punaisella merkityistä sanoista voit tehdä lisähakuja. Suursanakirjan englanninkielisiä hakutuloksia on myös rikastettu yksikielisellä englannin kielen sanakirjalla. Suursanakirjaa päivitetään jatkuvasti, ajamme palveluun kerran viikossa uuden päivityksen, joka sisältää noin 200 uutta sanaa. Tavoitteenamme on, että RedFox suursanakirja antaa 100 % varmuudella vastineen hakemallesi sanalle.

 

Erikoisalojen sanakirjat

RedFox Master sisältää usean alan erikoissanastoja, näitä aloja ovat: tekniikka, kauppa, laki, lääketiede, pankki, rahoitus, ICT, kemia, metsäteollisuus, rakennus, metalli ja ulkomaankauppa. Lisäämme RedFox Master palveluun uusia alakohtaisia sanastoja asiakastarpeiden mukaan.

Erikoisalojen sanakirjojen kielivalikoimaan kuuluvat kielet: arabia, bulgaria, englanti, espanja, hollanti, indonesia, italia, japani, kiina, korea, kreikka, latvia, liettua, malaiji, min-kiina, norja, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, turkki, tšekki, unkari, venäjä ja viro.

 

Yksikieliset sanakirjat

Kielivalikoimaan kuuluvat kielet: afrikaans, arabia, bulgaria, englanti, espanja, hebrea, hindi, hollanti, indonesia, islanti, italia, japani, kiina, korea, kreikka, kroatia, latvia, liettua, malaiji, min-kiina, norja, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, thai, turkki, tšekki, ukraina, unkari, urdu, venäjä ja viro. 

Saat yksikieliset sanakirjat käyttöösi kun valitset kielipariksi esim. englanti-englanti. Sanan haku on yksinkertaista, kirjoita tai liitä haettava sana, valitse kielipari ja valitse HAE tai paina ENTER. Hakutulos sisältää sanan selityksen, käyttöesimerkit sekä synonyymit. Myös hakutuloksen punaisella merkityistä sanoista voit tehdä lisähakuja. Lisäksi yksikieliset sanakirjat antaa hakusanalle laajat lause-esimerkit valituille lähde- ja kohdekielille.

Yksikielisiä sanakirjoja päivitetään jatkuvasti.

 

Laajemmat sanakirja sisällöt

Lisäksi Master-palvelun sanakirja antaa hakusanalle laajat lause-esimerkit valituille lähde- ja kohdekielille. RedFox Master sisältää valtavan 23 miljoonan lauseparin käännösmuistin.

RedFox Master antaa tällä hetkellä laajat lause-esimerkit kielipareille:

suomi ⇔ englanti

suomi ⇔ ruotsi

suomi ⇔ saksa

suomi ⇔ ranska

suomi ⇔ venäjä

ruotsi ⇔ englanti

 

 

    KIELIOPPI

 

Säännöt, käytännöt, esimerkit

Palvelu sisältää kieliopin säännöt, käytännöt ja esimerkit. RedFox tarjoaa kielioppi tiedot kielillä: englanti, espanja, italia, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja venäjä.

Kielioppia on helppo käyttää, valitse vain kieli ja hae haluamaasi tietoa. Voit myös selata kielioppia sisällysluettelon mukaisesti.

 

 

    KIELTENOPETUS

 

Opetusvideot

Palvelu sisältää kieltenopetusmateriaaleja kahdeksalla eri kielellä, kielet ovat: englanti, espanja, italia, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja venäjä.

Kieltenopetusmateriaalit on jaettu eri tasoryhmiin: helppo-, keski- ja korkeataso. Lisäksi tasot on jaettu ryhmiin sanasto, kielioppi ja sanonnat.

Pääosin RedFox tarjoaa kieltenopetusvideoita, jotka parantavat käyttäjän kielitaitoa aiemmin opitun lisäksi. Tavoitteenamme on tuoda jatkuvasti uusia videoita RedFoxiin, joten käyttäjä voi oppia joka päivä jotakin uutta, katsomalla vain 2-5 minuuttia videoita.

Kieltenopetusmateriaaleja on helppo käyttää, valitse vain opeteltava kieli, taso ja opetussisältö. Tämän jälkeen voit katsoa videoita klikkaamalla hiirtä. Jos haluat lopettaa videon katsomisen kesken, klikkaa vain hiirellä videon ulkopuolista aluetta.

 

Opetusvideot yrityksille

Palvelu sisältää kieltenopetusmateriaaleja liike-elämän tarpeisiin englannin kielelle. Tulemme lisäämään palveluun like-elämän kielenopetuksen myös kielille: espanja, italia, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja venäjä.

Pääosin RedFox tarjoaa kieltenopetusvideoita, jotka parantavat käyttäjän kielitaitoa aiemmin opitun lisäksi. Tavoitteenamme on tuoda jatkuvasti uusia videoita RedFoxiin, joten käyttäjä voi oppia joka päivä jotakin uutta, katsomalla vain 2-5 minuuttia videoita.

Kieltenopetusmateriaaleja on helppo käyttää, valitse vain opeteltava kieli, taso ja opetussisältö. Tämän jälkeen voit katsoa videoita klikkaamalla hiirtä. Jos haluat lopettaa videon katsomisen kesken, klikkaa vain hiirellä videon ulkopuolista aluetta.

 

Matkasanakirjat- ja fraasit

Palvelu sisältää kahdeksan eri kielen matkasanakirjat- ja fraasit. RedFox tarjoaa aineistot kielillä: englanti, espanja, italia, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja venäjä.

Matkasanakirjoja on helppo käyttää, valitse vain kieli ja hae haluamaasi tietoa. Voit myös selata aineistoa sisällysluettelon mukaisesti.

 

 

    SUOMI

 

Suomen kielen sanakirja

Suomen kielen perussanakirja sisältää yhteensä yli 257 000 hakusanaa.

Hakuja voi tehdä vain suomen kielellä. Sanan haku on yksinkertaista, kirjoita tai liitä haettava sana ja valitse HAE tai paina ENTER. Hakutulos sisältää sanan selityksen, käyttöesimerkit sekä synonyymit. Myös hakutuloksen punaisella merkityistä sanoista voit tehdä lisähakuja.

 

 

    KÄÄNNÖKSET

 

Tekstin käännökset

Käännökset toimivat kielillä: arabia, bulgaria, englanti, espanja, haitin creole, hebrea, hindi, hmong, hollanti, indonesia, italia, japani, katalaani, kiina (Kiina), kiina (Taiwan), korea, kreikka, latvia, liettua, norja, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, thai, turkki, tšekki, ukraina, unkari, venäjä, vietnam ja viro.

Käännöksiä voi tehdä kaikkien kielten välillä. Käännökset-palvelua on helppo käyttää, valitse ensin lähdekieli ja kohdekieli, kirjoita tai liitä tarkistettava teksti palvelun vasemman puoleiseen tekstilaatikkoon ja valitse KÄÄNNÄ. Tämän jälkeen saat käännöksen tuloksen oikean puoleiseen tekstilaatikkoon.

 

 

    KIELENTARKISTUS

 

Kielentarkistin

Kielentarkistin toimii kielillä: englanti, espanja, hollanti, islanti, italia, japani, kreikka, liettua, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, sloveeni, suomi, tanska, ukraina ja venäjä.

Kielentarkistin tarkistaa tekstistä kieliopin ja tavutuksen sekä oikolukee tekstin.

Oikoluvussa tarkistetaan, ovatko tekstin yksittäiset sanat oikein kirjoitettuja siinä mielessä, että ne ovat mahdollisia suomen (tai muun kielen) sanoja. Oikolukuohjelma ei siis havaitse vääriä sanavalintoja tai kirjoitusvirheitä, joissa sanan merkitys muuttuu. Kieliopin tarkistusohjelma tutkii tekstin oikeinkirjoitusta tavallisesti kappale kerrallaan. Tällöin myös sanojen keskinäiset suhteet voidaan ottaa huomioon. Tavutuksella tarkoitetaan tekstinkäsittelyssä sanojen jakamista kahdelle eri riville yhdysmerkin avulla. Jako tapahtuu tavallisesti tavurajan kohdalta, joten toimintoa kutsutaan tavutukseksi.

Kielentarkistusta on helppo käyttää, valitse ensin kieli, kirjoita tai liitä tarkistettava teksti palvelun vasemman puoleiseen tekstilaatikkoon ja valitse TARKISTA. Tämän jälkeen saat kielentarkistuksen tuloksen oikean puoleiseen tekstilaatikkoon.